09 de setembre 2013

Ja estem aquí de nou!!

Arriba el setembre, tornen les rutines, la vida es normalitza i comencem de nou el curs amb tot el que això comporta: l'inici de la catequesi!

La setmana passada vam tenir la primera reunió de catequistes i tenim moltes novetats per aquest any! Però tot al seu temps ;-)

Comencem pel principi, us anunciem les dates d'inscripció a la catequesi pel curs 2013-2014: Serà els propers dies 18 i 20 de setembre de 6 a 8 de la tarda a l'entresol de la parròquia, ja sabeu, entrant pel carrer Provença i pujant les escales, estarem a la sala del fons, com cada any. Recordeu que encara que no sigui el vostre primer any de catequesi us heu de venir a apuntar per saber que seguim comptant amb vosaltres ;-) És important que vingui el pare, mare o tutor legal de l'infant perquè pugui omplir totes les dades que es requereixen i firmar la normativa que us explicarem, penseu que és bo tenir un primer contacte directe amb vosaltres per començar-nos a conèixer :-)


Una altra de les coses que estrenem aquest any és la catequesi familiar que realitzarà personalment mossèn Xavier cada 15 dies amb vosaltres, pares i mares. El dia de la inscripció ja us explicaran millor els detalls, però estem molt il·lusionats amb la proposta i esperem la vostra participació!

No vull avançar-vos gaires propostes més per no atabalar-vos amb dates, però donada la bona rebuda que tenen les misses familiars any rera any, us anunciem que aquest any les estrenarem abans de l'inici de la catequesi: el 28 de setembre! Així que esperem sobretat l'assistència dels més veterans, els que vau rebre la primera comunió anys anteriors i també, si voleu començar a descobrir el que fem, tots els que tingueu ganes d'apuntar-vos aquest nou curs!

I ja sabeu com contactar-nos per qualsevol dubte que tingueu, ens podeu adreçar un correu electrònic al mail: ktq6stignasi@gmail.com

Només em queda dir-vos: Benvinguts a la Catequesi de Sant Ignasi!