24 de maig 2015

Primeres comunions 2015

En aquest dia la comunitat de St. Ignasi de Loiola, hem tingut la joia i l’alegria d’acompanyar aquest infants en el dia de la seva Primera Comunió.

Adrià, Marc, Sergi, Ariadna, Maria, Òscar, Ona, Paula, Berta, Diogo, Aleix.

MOLTES FELICITATS!!!

 

 


17 de maig 2015

Sortida a Queralbs de la Catequesi i l'Esplai

El passat 9 de maig, la catequesi i l’Esplai Brúixola (també de la parròquia) vam fer una sortida conjunta a Queralbs amb infants, famílies i monitors. La jornada ens va acompanyar, doncs vam tenir un dia esplèndid i a les 10 del mati les 55 persones ja estàvem pràcticament tots a l’alberg La Farga de Queralbs. 

Després una gran rotllana i fer les presentacions. Els “monis” ens van repartir per grups i ens van preparar unes activitats consistents en una sèrie de proves puntuables a quina més original i divertida. 

Acabades les activitats en una explanada a l’ombra, Mn Xavier ens va celebrar l’Eucaristia en mig de la natura, amb les altes muntanyes i el cel blau com a fons, el silenci de l’entorn nomes trencat per la remor de l’aigua del riu, que dignificaven l’eucaristia celebrada en una pedra com altar.

A l’hora de dinar, en el menjador es notava un ambient de convivència i mes quant el dinar que ens van servir era tant bo.... i fins i tot es podia repetir cosa que tothom va quedar content.

Acabat el dinar, ja es vam anar repartint per tots els espais i mentre el infants s’entretenien entre ells jugant, els grans uns feien la migdiada a l’herba, altres jugaven a futbol i d’altres fent interesants partides de petanca.

Va ser un dia de convivència en el que, el més important era la relació entre tots, pares, infants, monitors i catequistes.